Urban@Olympus
Urban@Olympus Foto: Sportbedrijf Arnhem

Tweede Pinksterdag: Urban@Olympus

maandag 20 mei 2024 12:00 tot 16:00

ARNHEM - Urban@Olympus is een gaaf urban evenement rondom de pumptrack tussen het Olympuscollege en De Grote Koppel in Arnhem. Zet de snelste tijd neer tijdens de Nederlands Pumptrack Series, gebruik het freerunningparcours, test je 3x3 basketbalskills, laat je graffitikunsten zien of speel een potje panna. Lekkere muziek en gezonde drankjes maken het evenement compleet. Tweede Pinksterdag 20 mei van 12.00 tot 16.00 uur.

Nederlandse Pumptrack Series

De vierde stop van de Nederlandse Pumptrack Series is in Arnhem. Kom jij op je stuntstep of BMX de snelste tijd neerzitten in jouw leeftijdscategorie? Voorinschrijven kan via www.nederlandsepumptrackseries.nl, maar kan ook de dag zelf. Op The Pump Factory Airbag mag je daarnaast spectaculaire sprongen maken. 

Urban sporten

De betonblokken en steigerbuizen van het freerunpark kun je eindeloos variëren met sprongen en tricks. Onder begeleiding kun je kennis maken met freerunning. Als je zelf al ervaring hebt met de sport, kun je samen met andere mensen lekker jammen. Freestyler Guido geeft workshops en demo’s freestyle voetbal. Bij 3x3 basketbal kun je mooie prijzen winnen. Of doe mee aan skate, step, callisthenics of kickboksen. 

Of laat zien hoe creatief jij bent met een spuitbus. Je mag je eigen kunstwerk maken dat je ook mee naar huis mag nemen. En natuurlijk is er ook gezond eten en drinken. Kom dus op tweede Pinksterdag tussen 12.00 en 16.00 uur naar het Olympus terrein. Organisatie is in handen van Sportbedrijf Arnhem en vele partners. Deelname is volledig gratis.

sportinarnhem.nl/urban