Afbeelding
Foto:

Arnhems Levenslied festival

maandag 20 mei 2024 14:00 tot 22:00

ARNHEM - Franz Joostink behoort tot één van de bekendste levenslied zangers van Arnhem. En eindelijk is het zover: zijn eerste Arnhems Levenslied festival op 2e pinksterdag maandag 20 mei in een grote feesttent bij de Arnhemse Rijnhal. Van 14.00 tot 22.00 uur.

Joostink heeft de allerbeste levenslied artiesten van Arnhem en omstreken uitgenodigd om het feest compleet te maken. Naast Joostink en zijn getalenteerde zoon Franz Joostink jr betreden Jaman, Patrick Damian, Bjorn Klok, Marvin de Geest, de Witte Tjabo, Priscilla Ophof, Mike Sanders, Ravi Munoz, Kobus Engels, Willem Huisman, Delano Scheffers en nog een aantal mystery guests het podium. Het feest mondt uit in een spetterend concert van de André Hazes Tribute band: Gewoon André.

Geen enkele Nederlandse zanger is jaren na zijn dood nog steeds zo immens populair als André Hazes sr. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere hits. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer een vermelding in de hitlijsten kun je nog steeds niet om Hazes heen.

De André Hazes tribute band – Gewoon André - vuurt alle Andre Hazes hits op je af. De 12 koppige band doet geen poging om Hazes te imiteren maar ze zingen zijn nummers met net zoveel passie en emotie als hijzelf altijd deed.

Tickets vanaf 17,50 euro. Meer info: www.arnhemslevenslied.nl