Gewoon André.
Gewoon André. Foto: PR

Arnhems Levenslied

maandag 20 mei 2024 14:00 tot 22:00

Arnhems Levenslied met afsluitend concert van Gewoon André in mega feesttent bij Arnhemse Rijnhal. Op tweede pinksterdag maandag 20 mei van 14.00 tot 22.00 uur 

Franz Joostink behoort inmiddels tot een van de allerbekendste levenslied zangers van Arnhem. En eindelijk is het zover: zijn eerste Arnhemse Levenslied festival vindt op tweede pinksterdag maandag 20 mei plaats in een giga feesttent bij de Arnhemse Rijnhal. De hal waar menig levenslied artiest is doorgebroken. Zo trad Frans Bauer in deze unieke hal voor het eerst op voor meer dan 4000 bezoekers. 

Franz Joostink heeft de allerbeste levenslied artiesten van Arnhem en omstreken uitgenodigd om het feest compleet te maken. 

Naast Franz Joostink en zijn getalenteerde zoon Franz Joostink JR, betreden Jaman, Patrick Damian, Bjorn Klok, Marvin de Geest, de Witte Tjabo, Priscilla Ophof, Mike Sanders, Ravi Munoz, Kobus Engels, Willem Huisman, Delano Scheffers en nog een aantal mystery guests het mega podium. 

Het feest mondt uit in een spetterend concert van de allerbeste André Hazes Tribute band van Nederland: Gewoon André. De 12 koppige band Gewoon André geeft 2 uur lang Live concert

Geen enkele Nederlandse zanger is jaren na zijn dood nog steeds zo immens populair als André Hazes sr. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere hits. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer een vermelding in de hitlijsten kun je nog steeds niet om Hazes heen!

De André Hazes tribute band – GEWOON ANDRÉ - vuurt in een avond alle Andre Hazes hits op je af. Dit is niet zomaar een tribute, dit is één groot feest met alleen maar meezingers totdat je geen stem meer over hebt. De geweldige 12 koppige band doet geen poging om Hazes te imiteren, want dat doet geen recht aan de grootmeester. Maar ze zingen zijn fantastische nummers met net zoveel passie en emotie als hijzelf altijd deed.

Tickets vanaf € 17,50.

www.arnhemslevenslied.nl