Afbeelding
Foto: Angelique Krijnen

Workshops Botanisch tekenen

zondag 19 mei 2024 10:00

ARNHEM/VELP - KNNV Arnhem verzorgt zondag 19 mei in Velp twee workshops botanisch tekenen. De workshops starten om respectievelijk 10.00 en 13.00 uur. De locatie is de tuin van Sjef aan Boulevard 33b in Velp. 

In deze workshop maak je kennis met botanisch tekenen. De workshops worden gegeven door Angelique Krijnen, botanisch tekenaar en lid van de plantenwerkgroep van KNNV Arnhem. Voorafgaand aan de workshops is er een korte rondleiding door Cor van Hoften, co√∂rdinator van de plantenwerkgroep, door de tuin van Sjef. Daarna ga je zelf aan de slag met potlood en papier. Bij botanisch tekenen breng je in beeld wat je ziet. Voor planten en tekenmateriaal wordt gezorgd. 

Iedereen vanaf 15 jaar kan aan deze workshops deelnemen. Deelname is gratis. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wel graag even aanmelden bij webmaster@arnhem.knnv.nl. Vermeld ook of je aan de workshop in de ochtend of die in de middag wil deelnemen.

www.arnhem.knnv.nl

Locatie