Maak kennis met Waalstappers

zondag 19 mei 2024 15:00 tot 18:00

ARNHEM – Kom zondag 19 mei tussen 15.00 en 18.00 uur naar de kennismakingsborrel van Waalstappers bij Focus Filmtheater aan het Audrey Hepburnplein in Arnhem. 

Geïnteresseerd? Aanmelden kan door je te registreren als abonnee op de website www.waalstappers.nl en je vervolgens aan te melden voor de borrel. Iedereen mag drie maanden gratis meedoen met activiteiten van Waalstappers. Daarna kost een abonnement 35 euro per jaar. Meedoenregeling van toepassing (Gelrepas).

Waalstappers is er voor mensen van alle leeftijden uit de regio Arnhem - Nijmegen. Op de website staan activiteiten waarvoor je je kunt opgeven, maar zelf iets organiseren kan ook. Denk aan lunches, concerten, borrels, filmavonden, wandelingen, fietstochten en meer.

Locatie