Afbeelding
Foto: Paul Hoek

Live muziek: Hoek & de Verdwijners

zondag 19 mei 2024 20:00

ARNHEM - Hoek & de Verdwijners treden zondag 19 mei op in Arnhems Boeken Café Libertas. Aanvang 20.00 uur. Het boekencafé is te vinden aan de Klarendalseweg 477-1 in Arnhem. Hoek & de Verdwijners brengen live ‘troostrijke  gesproken woorden met inventieve muziek’.

Naamgever van de band Paul Hoek (1979), is een Nederlands beeldend kunstenaar, performer en medeoprichter van de invloedrijke, instrumentale band We vs Death. In 2011 brengt hij zijn eerste album ‘Beginner’ uit, waarna hij als solo artiest, onder zijn eigen naam diverse optredens geeft.

Op zijn tweede album ‘Vanaf Heden’ verzamelt hij thuis geknutselde warme, melodische instrumentals waarover hij gedichten voordraagt in een opmerkelijke stijl volledig gespeend van de gebruikelijke pretentieuze toon van voordragende dichters.

Eind 2023 richt hij de groep Hoek & De Verdwijners op en verschijnt het album ‘Dromer’. Hierop waart de vergankelijkheid rond maar ook nieuw leven. Er is hoop, verandering, liefde en nieuwsgierig ontwaken.

Zondag 19 mei luistert u naar Hoek & de Verdwijners in drie-mans formatie.