Repair Café in De Nieuwe Hommel

zaterdag 18 mei 2024 11:00 tot 13:45

ARNHEM - De Groene Vos houdt zaterdag 18 mei van 11.00 tot 13.45 uur weer een Repair Café in De Nieuwe Hommel aan de Wiltstraat 6 in Arnhem. 

Defecte stofzuiger, trage laptop of kapotte kleding? Vaak zijn ze nog te repareren. De reparateurs laten graag zien dat het niet altijd moeilijk hoeft te zijn. Van fiets tot smart device, van trui tot boormachine. “Door te repareren zorgen we er samen voor dat de afvalberg minder snel groeit. Vaak kan een item na reparatie weer jaren mee.”

Het Repair Café wordt gerund door vrijwilligers en reparaties worden in principe gratis uitgevoerd, exclusief materiaalkosten. Een eigen bijdrage wordt op prijs gesteld. Meer informatie op www.degroenevos.nl. Mailen of bellen naar De Groene Vos kan ook: repaircafe@degroenevos.nl of tel. 026 – 7370041 

Locatie