'De Premiere'.
'De Premiere'. Foto: Jesper van lijssel - Secrets of the Night

Improvisatievoorstellingen: ‘Secrets of the Night’

vrijdag 17 mei 2024 19:00

ARNHEM - Improvisatietheatergroep ‘Secrets of the Night’ brengt vrijdag 17 mei haar avondvullende improvisatievoorstellingen onder regie van de Arnhemse Jochem Coolen naar Theater de Leeuw aan het Leeuwensteinplein 1 in Arnhem. ‘Secrets of the Night – Masters of Fortune’ belooft een avond gevuld met onverwachte wendingen, diepe geheimen en hartverscheurende liefdesaffaires. Aanvang 19.00 uur.

Wanneer de voorstelling is begonnen en er geen weg terug meer is, krijgt u samen met de spelers voor het eerst het verhaal te horen. Wie zijn de spelers en wat zijn ze van elkaar? Waarom zijn ze op deze speciale avond samen? Gaat het om het verdelen van een erfenis, zijn ze op een bruiloft of zitten ze misschien opgesloten zonder mogelijkheid om te ontsnappen? Alles is mogelijk. Eenmaal bekend met de algemene situatie, krijgen de acteurs één voor één ook nog persoonlijke details te horen. Een verhaal vol geheimen en diepe schandalen wordt onthuld en u, als publiek, krijgt alles mee. Komen alle geheimen boven water? Of zal het voor eeuwig een mysterie blijven?

Workshop

Wat zal er door de acteurs heengaan als een van hun grootste geheimen boven water komt? De zenuwen gieren door het lijf als ze zich moeten verantwoorden voor hun schandalige verleden. Wat zullen de consequenties wel niet zijn als alles op tafel ligt? Hoe zou u met deze situatie omgaan om uzelf te verdedigen en te vechten voor de liefdes die u nog heeft?

Leer hoe het is om in de schoenen van de acteurs te staan tijdens de improvisatieworkshop vrijdag 17 mei van 14.00 tot 16.00 uur. Maak kennis met improvisatietheater vol geheimen en schandalen.

Kaarten

Kaarten voor de improvisatieworkshop en de avondvullende improvisatievoorstelling zijn te koop via secretsofthenight.nl of theaterdeleeuw.nl. Tickets voor de voorstelling zijn 12,50 euro; tickets voor de workshop kosten 30,00 euro. Als u wilt genieten van beiden dan betaalt u 35,00 euro. 

Locatie