Afbeelding
Foto: JobOn

Workshop over effectief communiceren in lastige gesprekken

woensdag 15 mei 2024 9:30 tot 11:30

Speciaal voor werkzoekenden die ook in lastige gesprekken een gelijkwaardige en effectieve dialoog willen voeren is de workshop ‘Grensverleggend gesprek’. Vrijwilliger en eventmanager Marouska Brandsma van JobOn organiseert deze workshop i.s.m. gastspreker Gerrit Nauta (Worxtodo) op woensdag 15 mei van 09.30 tot 11.30 uur in Arnhem. 

Stekelige strijd

De workshop ‘Grensverleggend gesprek’ biedt handvatten voor die situaties waarin de belangen groot zijn en de meningen verdeeld. Gesprekken waarbij de emoties hoog op kunnen lopen. Die onaangenaam en stekelig kunnen worden doordat boosheid, frustratie of angst de boventoon voeren. Onaangename discussies waarbij dingen gezegd worden die niet constructief zijn of waarin juist gezwegen wordt.

Wederzijds begrip

In de interactieve workshop wordt geoefend met het ombuigen van lastige gesprekken naar gelijkwaardige dialogen waarbij ruimte is voor wederzijds begrip. Uitspreken waar het echt om gaat en luisteren naar wat de ander werkelijk bedoelt is de kern van grensverleggende gesprekken. Het vormt de basis om vervolgens samen tot nieuwe inzichten te komen.

‘Grensverleggend Gesprek’ is een waardevolle workshop waarin deelnemers leren hoe ze lastige, essentiële gesprekken kunnen ombuigen naar gelijkwaardige en effectieve dialogen.

Aanmelden

Werkzoekenden kunnen zich voor deze workshop aanmelden via: https://jobon.nl/events/grensverleggend-gesprek De workshop vindt plaats op woensdag 15 mei van 09.30 tot 11.30 uur, locatie Eusebiusstaete, Eusebiussingel 9 in Arnhem. Meedoen is gratis, maar aanmelden is een vereiste. 

Over JobOn

JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten hun vaardigheden en versterken elkaar. www.jobon.nl.

Locatie