Afbeelding
Foto: Natuurcentrum Arnhem

Moederdag high tea

zondag 12 mei 2024 13:00 tot 15:30

Hoe verwen je mama optimaal op Moederdag? Door haar een high tea te geven bij Molenplaats Sonsbeek!

In de maand mei schieten de planten en kruiden uit de grond in Park Sonsbeek. En sommige planten kan je prima eten of verwerken in eten. Wat dacht je van muffins met eetbare bloemen? Of thee van jouw eigen geplukte kruiden?

Samen met onze natuurgids ga je op pad om in het park eetbare planten, bloemen en kruiden te verzamelen. Deze planten ga je verwerken in een heerlijke high tea voor jouw moeder. En natuurlijk mag de rest van het gezin ook meehelpen en opeten…De high tea bestaat uit verschillende soorten thee, hartige en zoete hapjes, met meel van onze eigen Witte Watermolen.

Programma:

13:00 uur: verzamelen bij Molenplaats Sonsbeek en start wandeling door het park onder begeleiding van natuurgids (het hele gezin gaat gezellig mee)

14:00 uur: terug bij Molenplaats Sonsbeek, kinderen maken samen met onze chef een high tea voor mama met verzamelde bloemen en kruiden (ondertussen kan mama even uitrusten in de molenschuur)

14:30 uur: mama krijgt de zelfgemaakt high tea (en het hele gezin eet lekker mee…)

15:30 einde.

Er is een beperkt aantal plekken, dus geef je snel op! Meedoen voor kinderen kost 3 euro. Voor mama (en/of andere volwassenen) kost de high tea 17,50 pp. Dit bedrag kan je ter plaatse voorafgaand aan de activiteit betalen.

Geef in het formulier in het veld ‘opmerkingen’ graag even aan hoeveel volwassenen er mee komen eten.

Opgeven kan via de website:

https://natuurcentrumarnhem.nl/activiteiten/moederdag-high-tea/

Locatie