Wat heeft kasteel Rosendael met de kerk te maken?
Wat heeft kasteel Rosendael met de kerk te maken? Foto: Rein de Jong

XL Themarondleiding ‘De kerk & het kasteel’

dinsdag 9 april 2024 11:30 tot 13:00

ROZENDAAL - Kasteel Rosendael biedt het hele jaar door verschillende zogeheten XL themarondleidingen aan. Tijdens deze speciale rondleidingen staat er één specifiek thema centraal. De ene keer gaan er kasten open die normaliter gesloten blijven, de andere keer kom je op plekken waar anders het publiek nooit mag komen. Laat je vooral verrassen! 

Reserveer nu een ticket voor de XL themarondleiding ‘De kerk & het kasteel’ op dinsdag 9 april van 11.30 uur tot 13.00 uur. Ga naar www.glk.nl/activiteiten/kasteelactiviteit/xl-themarondleiding. Tickets kasteel en park 19,50 euro, t/m 18 jaar 10,00 euro, Museumkaart/Donateurs GLK 5,00 euro.

Locatie