Dagpauwoog met schildwants
Dagpauwoog met schildwants Foto: Herman Hendriks

Natuurwandeling door park Holthuizen

zondag 7 april 2024 14:00

ARNHEM - IVN RijnWaal verzorgt zondag 7 april een circa 2 uur durende natuurwandeling in Holthuizen. De excursie start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats langs de Loostraat in Huissen (tegenover ingang Parkdreef) en wordt begeleid door natuurgidsen Annelies Stokkel-Roelofs en Anja Straver

De gidsen van IVN RijnWaal nemen u mee voor een wandeling door park Holthuizen. Dit park ligt aan de Oude Huissensedijk, de grens tussen Huissen en Arnhem-Zuid. Park Holthuizen heeft een eeuwenlange geschiedenis van dijkdoorbraken. Het gezelschap gaat op zoek naar de eerste voorjaarsbloeiers en vogels, insecten en vlinders die de weg naar het park hebben gevonden.  Denk aan waterdichte schoenen of laarzen en vergeet uw verrekijker niet.

Deelname is op eigen risico. Meedoen is gratis maar een vrijwillige bijdrage voor de onkosten van IVN RijnWaal wordt op prijs gesteld.

Meer informatie over IVN RijnWaal is te vinden op www.ivn.nl/afdeling/rijnwaal

https://www.ivn.nl/afdeling/rijnwaal/natuuractiviteiten/natuurwandeling-holthuizen-en-immerloo/