Open middag Scoutinggroep De Geuzen

zaterdag 6 april 2024 13:00 tot 16:00

ARNHEM - Scoutinggroep De Geuzen houdt zaterdag 6 april een open middag in en om de blokhut aan de Diependalseweg 3 in Arnhem. Het zogeheten Fauna Fun festival is van 13.00 tot 16.00 uur. 

Maak op een vrijblijvende manier kennis met de scouting met een middag vol leuke activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar. Kom kijken in de safarihut, vang alle vissen, loop als een kangoeroe en ga als Freek Vonk op safari. Jongere broertjes en zusjes zijn ook welkom  Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie neem je contact op via secretariaat@degeuzenarnhem.nl

Scoutinggroep De Geuzen is een grote groep met veel speltakken. Ze hebben zowel land- als waterwerk. Daarom zijn er ook twee clubhuizen: De Rotsblokken op landgoed Mariƫndaal en clubhuis De Haven aan de Rijn achter het Elektrum aan de Klingelbeekseweg. Elke vrijdagavond en zaterdag hebben De Geuzen een uitdagend programma vol plezier waarbij je van harte welkom bent.

Meer info: www.degeuzenarnhem.nl

Locatie