Afbeelding
Foto: Libertas

Live muziek: Romheen met la Zona

vrijdag 5 april 2024 20:00

ARNHEM - In Arnhems Boeken Café Libertas aan Klarendalseweg 477-1 in Arnhem is vrijdag 5 april live muziek met Romheen met la Zona. Aanvang 20.00 uur. 

“Al zeven jaar vormt de muziek van la Zona het zacht verende matras waar de woorden van Romheen in ploffen. Om soms te verdwijnen in het pluche en dan weer terug te kaatsen als knetterharde statement. Het laat zich niet zo gemakkelijk vatten en in hokjes duwen, dat wat deze gasten doen. Het is zeker de moeite waard het een keer te komen beluisteren en je mee te laten voeren op het vliegend tapijt van klank en woord. Grijp die kans want het is voorlopig jouw laatste om dit gezelschap hun unieke ding te zien doen: Romheen gaat een jaartje walkabout in Australië en dit is dus -voor nu- hun laatste optreden.”

Romheen met la Zona bestaat uit Barend van de Pol (gitaar), Ronnie van Sifhout (bas), Erik Laarman (saxofoon, klarinet), Sander Roerdink (drums) en Jan Eikelenboom (stem).

Locatie