Afbeelding
Foto: OV-ambassadeurs

Inloopspreekuur OV-ambassadeurs

woensdag 3 april 2024 14:00 tot 15:30

Een leuk dagje uit met uw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een bezoek aan familie of een museum: reis met het openbaar vervoer! Heeft u vragen over de bus, trein of haltetaxi? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg.  

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen u graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs antwoord op al uw vragen over het openbaar vervoer. 

Datum:                woensdag 3 april 2024                                                                                              

Tijd:                      14.00 – 15.30 uur

Locatie:               Rozet Centrum, Kortestraat 16, Arnhem

Wilt u liever telefonisch advies? Dat kan! U kunt dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor u klaar om u telefonisch te helpen met uw vraagstuk. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 80 10.

Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur    Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur    Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur   

Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten, kunt u terecht op: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Locatie