Afbeelding
Foto: Tijmen Berens | Overstuur Koningsnacht 2023

Overstuur Koningsnacht 2024

vrijdag 26 april 2024 23:00 tot zaterdag 27 april 5:00

ARNHEM - Overstuur keert vrijdag 26 april terug naar De Melkfabriek voor een nacht vol grensverleggende techno en onvergetelijke momenten tijdens Koningsnacht 2024. 

“Na het succes van de (uitverkochte) editie vorig jaar, zetten ze dit jaar een nieuwe standaard in feestbeleving. Harder, dieper, intenser: Overstuur Koningsnacht 2024. Met een line-up die zowel de pioniers van de jaren ‘90 als de frisse gezichten van vandaag samenbrengt, belooft Overstuur Koningsnacht 2024 een rave te worden die de geschiedenis van de stad Arnhem zal markeren”, aldus de organisatie.

De line-up omvat een mix van ervaren legendes en opkomend talent, waaronder DJ Rush, die met zijn grenzeloze energie en uitgebreide ervaring de dansvloer zal laten exploderen. Samen met hem staan o.a. Mac Declos en Cybersex op de line-up, twee jonge acts die de elektronische muziekscene op hun eigen manier met succes hebben geherdefinieerd.

Overstuur is al zes jaar actief in Arnhem en is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Niet alleen als feest: eromheen hangt namelijk een loyale community van liefhebbers die elke editie weer samenkomen om te genieten van de beste techno die er is. “De organisatie streeft ernaar om hun bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden, doordrenkt met de kenmerkende energie en passie die Overstuur definieert.”

Naast die unieke energie en line-ups vol nacht-excellentie, staat Overstuur bekend om meeslepende lichtshows, perfect geluid en een sfeer van opwinding en verbondenheid. Mede dankzij deze organisatie is de techno scene in Arnhem levendiger en groter dan ooit. 

Het evenement vindt plaats in De Melkfabriek te Arnhem op vrijdag 26 april van 23.00 tot 05.00 uur de volgende ochtend. Tickets voor Overstuur Koningsnacht zijn nog beschikbaar, maar het grootste deel is al uitverkocht. Tickets zijn online verkrijgbaar via: https://tibbaa.com/order/i4fllaxujm 

Locatie