Waalse Kerk, Gasthuisstraat 1, 6811 DZ Arnhem
Waalse Kerk, Gasthuisstraat 1, 6811 DZ Arnhem Foto: Jansbeekekklesia

Themaviering Olvékoor in Waalse Kerk

zondag 14 april 2024 10:00 tot 11:00

“Taal geeft mensen een stem”.  Dat is het thema dat centraal staat in de maandelijkse viering van het Olvékoor op zondag 14 april om 10.00 uur in de Waalse kerk in Arnhem.

In deze viering proberen we ons te bezinnen op wat het met mensen doet als je de taal van het land waar je verblijft niet spreekt. Jezelf uiten naar de ander, maar ook het begrijpen van de ander is van groot belang in onze samenleving.

Tijdens de viering verbinden we dit maatschappelijke thema aan woorden uit de Bijbel en worden er liederen gezongen op teksten van onder andere Huub Oosterhuis. Het Olvékoor staat onder leiding van Ruud Hermans. Na de viering is er koffie en thee en tijd voor ontmoeting. De Waalse kerk is te vinden aan de Beekstraat en ligt achter het Stadstheater. Parkeren in de omgeving van de kerk is tot 12.00 uur gratis.

Locatie