Jelle Amersfoort en liveband.
Jelle Amersfoort en liveband. Foto: Roel Welvaarts

Hét Kinderpopconcert

zondag 14 april 2024 14:30

ARNHEM - Hét Kinderpopconcert (3+) in Musis op zondag 14 april kan het allereerste popconcert zijn voor jouw (klein)kind. Aanvang 14.30 uur.

Wel eens een peuter wild zwaaiend met zijn fopspeen zien stagediven? Of driejarigen onbevreesd zien crowdsurfen? Het kan zomaar gebeuren tijdens het Kinderpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn liveband. Alles mag: meezingen, meezwaaien, meedansen of gewoon lekker luisteren; net als bij een écht popconcert. 

Het Kinderpopconcert is een popconcert met de bekendste kinderliedjes als ‘Hokie-Pokie’ en ‘Tsjoe Tsjoe Wah’, maar dan in een stoer popjasje. Het belooft een swingende middag met gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders en dansende kleuters te worden. 

www.musisenstadstheater.nl/programma/het-kinderpopconcert-3/7820

Locatie