Afbeelding
Foto: Theaterkantoor

Ligconcert: Iris Hond speelt Einaudi

zaterdag 13 april 2024 14:00

ARNHEM - Pak je luchtbed, matje of zitzak uit de kast en kom zaterdag 13 april naar de Koepelgevangenis in Arnhem voor een uniek ligconcert van concertpianist Iris Hond. Tijdens dit concert liggen de bezoekers rondom de vleugel van Iris. 

Tijdens het ligconcert met als titel ’The Heart Escapes’ speelt ze naast haar eigen muziek ook de muziek van pianist en componist Ludovico Einaudi. Zijn muziek is een wereldwijd fenomeen. Tal van muzikanten over de hele wereld spelen zijn bekende stukken, maar niemand weet het zo mooi te brengen als Iris. “One of the most beautiful performances of my music”, aldus Ludovico Einaudi zelf over Iris. 

Het ligconcert ’The Heart Escapes’ speelt Iris in totaal maar vijf keer. De eerste twee concerten waren eerder deze maand in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam en op 13 april speelt ze de laatste drie concerten in de Koepelgevangenis in Arnhem, om 14.00, 17.00 en 20.30 uur. Volgens Iris bevrijd muziek, en waar kan dat beter dan in een oude gevangenis.

Meer info en tickets:  www.irishond.nl

Locatie