Afbeelding
Foto:

Gezamenlijk concert Eendracht en Crescendo

zaterdag 13 april 2024 19:45

ARNHEM - In de Lucaskerk in Elden verzorgen Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen-Arnhem, Crescendo Elden-Arnhem én de jeugdorkesten van beide verenigingen zaterdag 13 april een gezamenlijk concert. Aanvang 19.45 uur. 

Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen-Arnhem is een fanfareorkest. Crescendo Elden-Arnhem is een harmonieorkest. Beide verenigingen maken een belangrijk deel uit van het verenigingsleven in Arnhem en hebben zowel gezelligheid als muzikale kwaliteit hoog in het vaandel staan. Samen zetten zij 13 april een muzikaal programma neer. Het concert duurt, inclusief pauze, tot 22.00 uur

Entree 7,50 euro. Kaarten kunnen vooraf besteld worden via ticketseendracht@gmail.com of aan de deur worden gekocht.

Locatie