Afbeelding
Foto: Marcel Rekers

Live muziek: Poems Ago

donderdag 11 april 2024 20:00

ARNHEM - Er is donderdag 11 april live muziek in Arnhems Boeken Café Libertas met Poems Ago. Aanvang 20.00 uur.  

Poems Ago is een muzikaal duo dat Ierse poëzie op muziek zet. Het duo bestaat uit Juliana Hahn (IE) en Remco Jacobs (NL). Ondanks dat hun artiestennaam anders doet vermoeden, zingen ze zowel poëzie van Ierse dichters zoals W.B Yeats, James Joyce en Oscar Wilde maar ook het werk van hedendaagse dichters zoals Sinead Morrisey en Peter Fallon. 

Poems Ago heeft een uniek geluid balancerend tussen klassieke en folk-achtige klanken. Met viool, gitaar en een stem brengen ze de gedichten ten gehore en nemen ze je mee op reis door het Ierse landschap van de poëzie. Libertas is te vinden aan de Klarendalseweg 477-1 in Arnhem.

Locatie