JobOn
JobOn Foto: JobOn

Workshop over hoogbegaafdheid en passend werk

woensdag 10 april 2024 20:00 tot 22:00

Een workshop voor werkzoekenden die zich herkennen als sensitief, snel denkend, kritisch, gedreven en perfectionistisch. Speciaal voor hen wordt op woensdagavond 10 april van 20.00 tot 22.00 uur de workshop ‘Hoogbegaafdheid en passend werk’ in Velp gegeven. De workshop wordt georganiseerd door vrijwilliger en eventmanager Marouska Brandsma van JobOn i.s.m. gastspreker Danielle Budel van Gaaf Kwadraat.

Snel, intens en anders

De workshop ‘ Hoogbegaafdheid en passend werk’ is interessant voor werkzoekenden die merken dat ze snel verveeld raken, regelmatig van baan wisselen of vaak onenigheid met hun baas hebben. Voor degenen die snel denken, graag complexe problemen op lossen en veel behoefte hebben aan autonomie in hun werk. Voor de gedreven en kritische perfectionist met last van bijvoorbeeld faalangst.

Passende werkomgeving 

In de workshop wordt aandacht besteed aan wat hoogbegaafdheid is en welke talenten daarbij horen. Daarnaast komt aan bod wat een passende werkomgeving is en welke randvoorwaarden nodig zijn om een bore-out of burn-out te voorkomen. Ook worden handvatten gegeven voor het omgaan met de vooroordelen die werkgevers kunnen hebben.

‘Hoogbegaafdheid en passend werk’ is een waardevolle workshop waarin deelnemers inzicht krijgen in hun specifieke talenten en de voorwaarden om zinvol en prettig te kunnen werken. Waarbij deelnemers bovendien gelijkgestemden kunnen ontmoeten.

Aanmelden

Werkzoekenden kunnen zich voor deze workshop via: https://jobon.nl/events/hoogbegaafdheid-en-passend-werk De workshop vindt plaats op woensdagavond 10 april van 20.00 tot 22.00 uur, locatie Nieuw Schoonoord in Velp. Meedoen is gratis, maar aanmelden is een vereiste.

Over JobOn 

JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten hun vaardigheden en versterken elkaar. www.jobon.nl.

Locatie