Afbeelding
Foto: Desiré Tomohamat

Sielen Susters Soul Bingo

woensdag 10 april 2024 19:00 tot 22:00

ARNHEM - Sielen Susters Soul Bingo staat voor een magische avond met prijzen, knabbels, hapjes, drankjes en rollende bingo ballen. En dat allemaal 10 april van 19.00 tot 22.00 uur bij Arneym aan de Jansplaats 8 in Arnhem.

“De bingo avond is een combinatie van nuchtere gezelligheid, verbinding met gelijkgestemden en het is voor iedereen toegankelijk met een open houding. Daar strooien wij een vleugje spiri wiri poeder overheen en poef: het recept voor een geweldige verbindende avond”, aldus de organisatie.

Er zijn 4 rondes en één bonusronde met kans op een ontspannen (spa) hoofdmassage.

Er is plek voor 40 personen. Kaarten koop je via https://hipsy.nl/event/40035-sielen-susters-soul-bingo

Locatie