Afbeelding
Foto: = rechtenvrij

Peter Toonen - Opgesloten in een piramide

woensdag 10 april 2024 20:00 tot 22:00

“Al vele duizenden jaren bevinden we ons in een piramidale samenleving. Dit aloude model begint te wankelen nu steeds meer mensen zich bewust worden van dit onderdrukkende systeem waarin de menselijke ziel slechts telt als een instrument waaraan geld en macht onttrokken wordt (waarschijnlijk ten behoeve van een kleine elite)”, aldus de organisatie.

Hoe kunnen we uit die piramidale structuur stappen en een nieuwe samenleving opzetten op basis van liefde en verbinding met elkaar en Moeder Aarde? Hoe keren we terug naar menselijke en natuurlijke waarden waarin niet angst en schaarste, maar verbinding en overvloed de sleutelwoorden zijn? En wat kunnen de valkuilen of obstakels zijn?

“Er is slechts één geheim waarvan de matrix ons af wil houden: wijzelf zijn de goden op wie we wachten. Want mensen zijn naast schepsels ook scheppers. Wat gaan we scheppen? Jouw waarneming bepaalt de werkelijkheid; wat is je waarneming en wie stuurt dit aan? Hoe zie jij de toekomst voor onze kinderen?”

“De eigenlijke vraag die Peter ons wil voorhouden is: wie zijn wij als mensen en wat is onze kracht? Een lezing waarin niet slechts het grote plaatje wordt geschetst, maar ook veel praktische info wordt gedeeld. Deze keer veel info over hoe mind control werkt en hoe ons DNA een computerprogramma is dat we zelf kunnen bijstellen.”

Locatie