Leesliefhebbers in Arnhem gezocht

woensdag 10 april 2024 14:00

ARNHEM - Houd je van lezen en zou je daar wat meer mee willen doen? Doe mee aan een leesclub. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. 

Maak vrijblijvend kennis met de leesclub Geschiedenis van Senia. Dat kan in Rozet Centrum aan de Kortestraat 16 in Arnhem op woensdag 10 april vanaf 14.00 uur. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub Geschiedenis opgericht. Spreekt dit je aan, geef je dan op via tiny.kleineeram@senia.nl.  

Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Van de gekozen boeken ontvangen leden leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen. Hiermee zijn de besprekingen verdiepend en inspirerend. Er kan gekozen worden uit uiteenlopende genres, van literatuur, geschiedenis tot filosofie. 

Locatie