Play-in klassieke muziekworkshop

zaterdag 9 maart 2024 10:00 tot 16:30

ARNHEM - Huismuziek Arnhem e.o. verzorgt zaterdag 9 maart weer een play-in klassieke muziekdag. “Na een geslaagde workshop in 2023 gaan we opnieuw onder bezielende leiding van Coert Bremmers muziek maken. We spelen diverse kleine stukken spelen van onder meer J.S. Bach en Mozart maar maken ook uitstapjes naar de eenentwintigste eeuw, zoals een stukje filmmuziek van Karol Beffa.”

Heb je al een paar jaar les gehad op je muziekinstrument en je kunt al zelfstandig een partij instuderen? En je wil samen met andere amateurmusici spelen onder leiding van een ervaren musicus? Dan ben je van harte welkom.

De muziekworkshop vindt plaats in de sfeervolle kerk van de Parkstraatgemeente aan de Parkstraat 31a in Arnhem. De bijeenkomst is van 10.00 tot 16.30 uur, gevolgd door een borrel. Kosten 45,00 euro.  Na aanmelding (naam + instrument) ontvang je digitaal de muziekpartij en aanvullende informatie.

Heb je vragen en/of wil je je aanmelden? Dat kan via info@huismuziekarnhem.nl. Meer informatie op www.huismuziekarnhem.nl

Locatie