PR beeld
PR beeld Foto: Anne Claire de Breij

The Returned

donderdag 7 maart 2024 20:00 tot 21:00

In een kleine stad delen vier jeugdvrienden een verschrikkelijke herinnering. Masha, Gregory, Janis en Sander verdwenen drie dagen van de radar tijdens een schooltripje naar de kermis, waar zij via een lachspiegelpaleis door buitenaardse wezens naar een andere dimensie werden geleid.  Toen ze terugkeerden werd het verhaal van de vrienden al snel in de doofpot gestopt door engenekkerige mannen in pakken. 

25 Jaar later is Masha, een mislukte loser van een filmmaker, vastberaden om de waarheid aan het licht te brengen. Hiervoor heeft ze Gregory, Janis en Sander nodig. Maar de anderen, ieder getekend door hun eigen demonen, hebben daar helemaal geen zin in. Terwijl hun gedeelde verleden wordt opgerakeld, lijken ook de buitenaardse wezens, die ooit het lot van dit viertal hebben gevormd, terug te komen.

Maak je klaar voor een supernatural verhaal, bijna ongeloofwaardig, over vriendschap, eenzaamheid en het universum.

The Returned | Ada Ozdogan | Theater RAST

Locatie