Fanfareorkest West Arnhemse Muziekvereniging.
Fanfareorkest West Arnhemse Muziekvereniging. Foto: Rinus Baak

Dubbelconcert ‘Van oost naar west’

zondag 3 maart 2024 15:00

ROZENDAAL - De West Arnhemse Muziekvereniging en het Dierens Harmonie Orkest verzorgen zondag 3 maart een dubbelconcert met de titel ‘Van oost naar west’. Het optreden is in de aula van Het Rhedens aan de Kleiberglaan 1 in Rozendaal. Van 15.00 tot 16.45 uur (inclusief pauze). Vrij entree.

De gezelschappen spelen een gevarieerd repertoire, met onder meer muziek bij het sprookje van Rapunzel en de uitdagende compositie voor fanfare ‘Tempus Fugit’. Beide muziekverenigingen staan onder leiding van dirigent Geert Jan Dijkerman. U ziet en hoort de verschillen tussen een fanfare- en een harmonieorkest. Na afloop kunt u een vrije gift doen.

Locatie