HOP Arnhem bijeenkomst 2023.
HOP Arnhem bijeenkomst 2023. Foto: HOP Arnhem

Informatiedag HOP (Huurders Organisatie Portaal) Arnhem

zaterdag 2 maart 2024 14:00 tot 16:00

Het bestuur van HOP Arnhem nodigt álle Portaal-huurders van harte uit voor de Infodag van 2 maart 2024 van 14.00 tot 16.00 uur.Vanaf 13.45 uur kun je al naar binnen bij Rozet. De zaal is 3.01 en 3.03, beneden kunnen ze je uitstekend de weg wijzen.

Het bestuur laat tijdens deze bijeenkomst zien wat HOP Arnhem heeft gedaan in 2023 en welke plannen er zijn voor 2024! Je hoort hoe HOP Arnhem zich inzet voor huurders en wat je als huurder zélf kunt doen om jouw situatie te verbeteren.

Medehuurders hebben vaak óók goede tips wat zij bereikt hebben in hún buurt. Bovendien is het erg gezellig, zoals je op onderstaande foto kan zien!Het programma zal nader bekend gemaakt worden via onze website www.hoparnhem.nl . Voor een drankje en hapje wordt uiteraard gezorgd!

Het bestuur bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die ook zelf huren van portaal, en samen de belangen van alle huurders behartigen. Daarvoor gaat HOP Arnhem in overleg met andere huurdersorganisaties, Gemeente Arnhem, Portaal Arnhem, Portaal Centraal, Vivare en Volkshuisvesting. Kijk op www.hoparnhem.nl voor meer informatie.

Locatie