Marilyn A-Kum.
Marilyn A-Kum. Foto: Babet Hogervorst

Meepraten over ‘een stad voor álle Arnhemmers’

donderdag 29 februari 2024 15:30

ARNHEM - “Gemeente Arnhem wil een stad zijn voor álle Arnhemmers. Een stad waarin uitsluiten van mensen op welke grond dan ook niet voorkomt. Om dat te bereiken, moeten we weten hoe we ervoor staan als stad en waar we naartoe willen”, aldus de Arnhemse coördinator tegen discriminatie en racisme Marilyn A-Kum.

Zij zoekt verhalen die gaan over uitsluiting en om te kijken naar oplossingen. “De gesprekken met Arnhemmers en Arnhemse organisaties zijn de basis om te komen tot een plan met acties. Acties waarmee Arnhem een nog fijnere stad wordt om in te zijn.”

Om die verhalen te vinden en mensen met elkaar in verbinding te brengen, is er donderdag 29 februari een bijeenkomst in Museum Arnhem. Daar gaat Marilyn in gesprek met een groep Arnhemmers. Hoe kijk jij naar dit soort onderwerpen? Heb je zelf ervaring met uitsluiting? Kom meepraten. Aanvang 15.30 uur. 

Er is plek voor 30 mensen. Wil je erbij zijn, meld je aan en stuur een email naar welkom@acdr.nl

Locatie