Dancing Queen
Dancing Queen Foto: In the air

Kinderfilm Dancing Queen mét gratis dansworkshop

zondag 25 februari 2024 14:00

OOSTERBEEK - Iedere laatste zondag van de maand vertoont Filmhuis Oosterbeek een bijzondere kinderfilm mét een gratis programma. Zondag 25 februari is dat de film ‘Dancing Queen’ over Mina die gaat dansen. Aanvang 14.00 uur. Entree 9,00 euro. Na afloop is er een gratis dansworkshop.

Wat doe je als je een buitenbeetje bent? Nerdy tiener Mina wil er op school graag bij horen. Haar wereld komt op de kop te staan wanneer de beroemde danser E. D. Win naar haar stad en school verhuist. Ze wordt halsoverkop verliefd. Wanneer hij iedereen uitnodigt voor een auditie voor zijn nieuwe dansploeg, ziet Mina haar kans schoon en schrijft zich in. Maar er is één essentieel ding dat ze vergeten is: ze kan niet dansen!

Vol zelftwijfel doet ze toch mee aan de danswedstrijd met de steun van haar pittige no-nonsense oma; een wijze dame wiens openhartige advies altijd tot veel hilariteit zorgt. Van een ongemakkelijke eerste auditie tot een zenuwslopende show: Mina leert hoe ze de demonen van zelftwijfel moet bestrijden. Na afloop kun je net als Mina dansen; ervaring is niet nodig voor deze dansworkshop.

Kaarten kun je bestellen via filmhuisoosterbeek.nl

Locatie