Elise Bos
Elise Bos Foto: Elise Bos

Live muziek met Elise Bos en John Carrie

zaterdag 24 februari 2024 20:00

ARNHEM - In Arnhems Boeken Café Libertas aan de Klarendalseweg 477-1 in Arnhem klinkt zaterdag 24 februari live muziek van Elise Bos en John Carrie. Aanvang 20.00 uur 

Elíse (Elise Bos), een singer-songwriter uit Nijmegen, legt in haar muziek persoonlijke emoties bloot. Eind 2023 bracht ze haar debuutsingle ‘Train’ uit, geproduceerd door Lars Spijkervet uit Arnhem, en momenteel werkt ze aan haar eerste EP. Met muziek als uitlaatklep vertaalt ze tekenende momenten in haar leven in melancholische folk-luisterliedjes en belicht ze thema’s als kwetsbaarheid, twijfel en persoonlijke ontdekking. 

Ze deelt het podium met de Ierse folkartiest John Carrie, die na albums met zijn band Moor Green dit jaar zijn tweede soloalbum uitbrengt. Ze spelen nummers van zowel Elíse’s als Johns repetoire, akoestisch, met gitaar en piano en verrijkt met harmonieën

Locatie