Bijeenkomst voor mensen met fibromyalgie

maandag 19 februari 2024 12:30 tot 14:30

VELP - Vanaf februari wordt iedere twee maanden, in kleine kring, een bijeenkomst gehouden voor mensen met fibromyalgie. Plaats van handeling is Buurthuis de Poort aan de Heeckerenstraat 201 in Velp. De eerste bijeenkomst is 19 februari van 12.30 tot 14.30 uur. 

Tijdens deze middag is er gelegenheid om verhalen, ervaringen, tips en adviezen te delen met anderen die ook fibromyalgie hebben. Er is ook ruimte om vragen te stellen over alles rondom fibromyalgie. 

De bijeenkomsten worden begeleid door ervaringsdeskundige vrijwilligers van de FES. FES staat voor Fibromyalgie en Samenleving, de patiƫntenorganisatie voor iedereen met de aandoening fibromyalgie en hun naasten. De bijeenkomsten zijn ook voor niet-leden van de FES toegankelijk.

Entree: leden FES gratis, niet-leden kunnen de bijeenkomsten twee keer gratis bezoeken. Aanmelden via angelique.heijstek@fesinfo.nl of gerda.zorg@fesinfo.nl

www.fesinfo.nl/activiteitenoverzicht 

Locatie