Afbeelding
Foto: rechtenvrij

(H)exen, een komedie van Youp van ‘t Hek

zondag 18 februari 2024 15:00 tot 16:45

Twee vrouwen op oorlogspad

In een hotelkamer bereiden twee dames zich voor op het huwelijksfeest van hun beider ex, die net getrouwd is met echtgenote nummer drie. Met hem hebben ze echter nog een zuur appeltje te schillen. En niet alleen met hem. Ze hebben een plannetje om gezamenlijk op dat huwelijksfeest, dat beneden hen wordt gevierd, een verrassingsoptreden te geven, waar ze  de verse bruid zullen toespreken. Meedogenloos en vilein wensen ze het jonge meisje veel, heel veel succes. En ook de andere feestgangers zullen eraan moeten geloven. Maar ook onderling staan er tussen beide dames nog wel wat rekeningen open.

Van ’t Hek kan in deze komedie veel van zijn vertrouwde thematiek kwijt. De ontmaskering van de burgerlijke hypocrisie en genadeloze typeringen van de vriendenkring zijn bijzonder raak en worden in deze eenakter door de actrices Abeke Schreur en Elisabeth Loot-Verlee subliem op de planken gebracht. 

Entree: € 17,50

Reserveren: www.theaterhethof.nl

Locatie