Afbeelding
Foto: Sabine Beck

Pucks Cabarettalent: finale

zaterdag 17 februari 2024 20:00 tot 22:30

Pucks Cabarettalent is het jaarlijks terugkerende cabaretfestival van Huis van Puck. Het festival bestaat uit 4 rondes waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen. 

In deze grote finale krijgen de 4 finalisten ieder 20 minuten de tijd om de jury te overtuigen waarom die ‘Pucks Cabarettalent 2024’ is. Slechts één van hen kan er vandoor gaan met die titel en de prijs: de mogelijkheid een avondvullend programma in de theaterzaal van Huis van Puck te spelen. Daarnaast mag onze finalist automatisch door naar de UICF Talent Night én de kwartfinale van Let’s Make Comedy. De finale vindt plaats in het mooie Posttheater.

Kaartjes koop je via www.huisvanpuck.nl

Locatie