Uniek operaconcert in Musis

vrijdag 16 februari 2024 20:00

ARNHEM - De Parkzaal van Musis aan de Velperbinnensingel 15 in Arnhem vormt vrijdag 16 februari het decor voor een uniek operaconcert van vier toonaangevende Gelderse muziekgezelschappen. Aanvang 20.00 uur. Het concert duurt maximaal 2 uur.

Het grootkoor bestaat uit het Gelders Opera en Operette Gezelschap, het Arnhems Oratoriumkoor en het Cantatekoor Wageningen en is maar liefst 120 personen groot. Het koor wordt begeleid door het 60-koppig Oost-Gelders Symfonieorkest. Verder verlenen medewerking de solisten Eric Reddet en Deirdre Angenent. 

Op het programma staan tal van gouden melodie├źn uit de opera en operette: denk bijvoorbeeld aan Mascagni (Cavalleria Rusticana), Gounod (Faust) en Strauss. En dat onder leiding van dirigenten Alexander Geluk, Britt de Bakker en Hans Lamers. 

Entreeprijs 27,50 euro (vroegboek-korting 24,50 euro), jongerentarief 15 euro.

Locatie