Sta jij straks ook zo deftig te stralen?
Sta jij straks ook zo deftig te stralen? Foto: Kasteel Rosendael

Cursus ‘Hoe word je een prins of prinses?’

woensdag 14 februari 2024 14:30

ROZENDAAL - Droom je ervan een prins of prinses te worden? Schrijf je dan nu in voor de cursus ‘Hoe word ik een echte prins of prinses?’ op kasteel Rosendael. 

Samen met een hofdame of een lakei maak je een tocht door het kasteel en leer je deftige manieren. Na afloop ontvang je een fris glaasje ranja en een klein presentje. Meld je aan en leg alvast je mooiste prinsen- of prinsessenkleren klaar!

Deze cursus is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, vindt plaats op woensdag 14 februari en duurt ongeveer 1,5 uur. De kinderen gaan zonder de (groot)ouders en begeleiders aan deze bijzondere rondleiding deelnemen. De (groot)ouders/begeleiders kunnen ondertussen zelf genieten van een bezoek aan het park op eigen gelegenheid. Aanvang 14.30 uur.

Meld je aan op https://www.glk.nl/activiteiten/kasteelactiviteit/hoe-word-ik-een-prins-of-prinses-2

Kind (4 t/m 18 jaar): 10,00 euro, Museumkaart/Donateur: 5,00 euro.

Locatie