Themaochtend ‘Kunst in de openbare ruimte’

dinsdag 13 februari 2024 10:15

ARNHEM - Theo Brink vertelt dinsdag 13 februari in Bakermat aan de Izaak Evertslaan 11 in Arnhem over de kunst in de openbare ruimte in Arnhem. Van 10.15 tot 12.00 uur. Entree 5,00 euro (gepast geld of via pinapparaat). 

In Arnhem vind je de kunst gewoon op straat. Al fietsend raakte Theo in de ban van deze kunstwerken, hij fotografeerde ze en zocht informatie over de kunstenaar en vond mooie verhalen bij de kunstwerken. Inmiddels heeft hij meer dan 1600 kunstwerken beschreven. Ze zijn te vinden op de website van Stichting Kunst in de publieke ruimte Arnhem en in de publicaties van de kunst- en cultuurroutes. In de lezing vertelt Theo, soms Arnhems kunstdetective genoemd, over zijn speurtochten en natuurlijk laat hij veel beeldmateriaal zien. 

Locatie