Zin in samen sprookjesspreuken speuren?
Zin in samen sprookjesspreuken speuren? Foto: Kasteel Rosendael

Sprookjesspreuken speuren

dinsdag 13 februari 2024 11:30

ROZENDAAL - Professor Bombastix is sprookjesonderzoeker. Op zoek naar de waarheid achter het verhaal van Doornroosje gaat hij naar kasteel Rosendael. Hij ontdekt dat zich daar niet alleen Doornroosje heeft afgespeeld, maar ook andere sprookjes! 

Een oude toverketel ligt nog in de paardenstal, een heksenbezem hangt buiten in een boom.. En dan, nog gekker, ziet hij in de tuin grote schelpen wandelen die een toverspreuk zeggen.. die ook naast de deur van het kasteel geschreven staat! Wat is hier aan de hand?!

Benieuwd naar hoe dit afloopt? Meld je aan voor de voorstelling op dinsdag 13 februari. Er begint een voorstelling om 11.30 uur, om 13.00 uur en om 14.30 uur. Elke voorstelling duurt ongeveer 45 minuten en zal in het souterrain van het kasteel gespeeld worden. Houd er rekening mee dat er een trap naar het souterrain genomen moet worden. 

Ga naar https://www.glk.nl/activiteiten/kasteelactiviteit/professor-bombastix-de-sprookjesspreukspeurder en bestel je ticket(s)

Volwassenen/Kind: 9,50 euro, Kind t/m 3 Gratis, Museumkaart/Donateur: 3,00 euro. 

Locatie