Klankschalen meditatie

zaterdag 30 september 2023 11:00 tot 12:00

ARNHEM - In De Bakermat aan de Van Nispenstraat 139 in Arnhem heeft zaterdag 30 september een klankschalen meditatie plaats met Christina Antonides. Publiek is welkom van 11.00 tot 12.00 uur. Deelname kost 15,00 euro. Aanmelden is verplicht en wel via www.heerlijkgezond.com of christinantonides@hotmail.com.

“De bijzondere klanken die hoorbaar gemaakt worden uit klankschalen zijn natuurlijke tonen en niet gebonden aan de westerse toonladder. Ook komen er uit de schalen allerlei tonen, boventonen, die wij met ons menselijke oor niet kunnen horen maar ons lichaam en onze hersenen wel opvangen. Zowel geluid als muziek komt niet alleen bij je oren binnen maar heeft invloed op je hele lichaam. Met behulp van klanken kun je heerlijk ontspannen en helen”, aldus Christina. Er zijn yoga matjes aanwezig waarop je kunt liggen, het is verstandig om zelf een dekentje en eventueel een kussentje mee te brengen. 

Locatie