Afbeelding
Foto: Natuurbegraafplaat Koningsakker

Inspiratiedag natuurbegraafplaats Koningsakker

zaterdag 30 september 2023 10:00 tot 16:00

ARNHEM - Ontdek natuurbegraafplaats Koningsakker aan de Sportlaan 25 in Arnhem tijdens de inspiratiedag op zaterdag 30 september van 10.00 tot 16.00 uur. Er zijn lezingen, rondleidingen, een inspiratiemarkt en live muziek.

Kom meer te weten over natuurbegraven: Een gids vertelt in een rondleiding alles over natuurbegraafplaats Koningsakker of ontdek de rijke geschiedenis van het gebied tijdens een historische wandeling. Er is een inspiratiemarkt met onder meer houten kisten, manden, wades, urnen, rouwvervoer, herinneringsproducten en een aantal uitvaartondernemers uit de regio.

In het ontvangsthuis verzorgt Thomas Quartier Osb, benedictijner monnik een lezing: ‘Buffet en Rozenkrans: Een plek geven aan je dierbare’. Sander van der Meer van Digital Life Legacy geeft een lezing over digitale nalatenschap en is er een presentatie van Loop Biotech, over ’s werelds eerste levende doodskist van mycelium. 

Meer informatie/aanmelden via: www.koningsakker.nl

Locatie