Mathieu Iking en Eyra Moon.
Mathieu Iking en Eyra Moon. Foto: HALO Experience

The Halo Experience live in Arnhem

maandag 25 september 2023 19:30 tot 21:30

ARNHEM - The HALO Experience met Mathieu Iking en Eyra Moon doet maandag 25 september Arnhem aan. Deze twee uur durende ‘transformerende helende reis’ bestaat uit onder andere energiewerk, sound healing (zang/handpan) en een geleide meditatie. Locatie is de zolder van het Gulden Hart, een voormalige kerkgebouw aan de Bakenbergseweg 72 in Arnhem. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur.

‘Tijdens de eerste sessie faciliteert Mathieu Source Healing dat op lichaam en energie niveau werkt. De helende frequenties ruimen blokkades op en activeren het zelfhelende vermogen van het lichaam om daar waar nodig balans te brengen. Tijdens deze sessie geeft Eyra Sound healing met haar stem en de helende vibraties van de handpan”, aldus de oreganisatie. 

“Tijdens de tweede sessie verzorgt Eyra een geleide meditatie dat veel meer is dan dat. Tijdens deze frequentie booster ga je op reis door prachtige landschappen en energievelden. Terwijl Eyra zich afstemt op de groepsenergie tuned ze in om te zien welke overtuigingen en blokkades opgeruimd willen worden en wordt de waarheid op diep niveau geïntrigeerd. Ook maken we contact met het Quantum veld.” 

“Ondertussen creëert Mathieu een energieveld dat meer op ziels- en quantum niveau werkt en je dicht bij je ware zelf brengt. De combinatie van beiden methoden maakt dat de transformatie op vele lagen voelbaar is. Ons lichaam, geest en ziel kunnen zich verjongd voelen, omdat lagere frequenties uit onze cellen en energieveld transformeren en hogere vibraties binnenbrengen. Hierdoor verhoog je je trillingsfrequentie en maak je als het ware een quantum sprong. In deze nieuwe tijdlijn bevinden zich andere mensen, banen en situaties die nog beter aansluiten bij jouw blauwdruk en dus zal je meer flow ervaren en plezier beleven. Daarnaast is in groepsverband je trillingsfrequentie verhogen enorm krachtig en werkt ook door op je kinderen en de rest van de wereld.” 

Wil je deze sessie bijwonen? Kijk dan voor meer informatie en tickets op www.sourcehealingibiza.com 

https://www.youtube.com/watch?v=LtXMhppvg8M&t=5s

Locatie