Zaaloefening.
Zaaloefening. Foto: A. Stoter

Core-Stability training in de zaal voor duursporters

maandag 25 september 2023 20:00 tot 21:00

Op maandag 25 september start een bijzondere zaaltraining, speciaal voor hardlopers en andere duursporters. Op een leuke intensieve wijze kan men daar werken aan een sterke Core-Stability. Dit doen we door in de gymzaal, op een uitgebalanceerde manier, werken aan je kracht, controle en evenwicht. 

Voor de oefeningen wordt gebruik gemaakt van twee trainingsvormen, de methode Verheul en Pilates. Zo kan men op een goede manier de sportprestatie nog een extra boost geven en werken aan blessure preventie.

De trainingen vinden plaats op maandag in de gymzaal van de Bauerstraat 6, in Arnhem-Noord. De start is op 25 september en gaat 12 weken door tot en met maandag 11 december. De tijd is van 20.00 tot 21.00 uur.

Voor meer informatie en aanmelden www.loopgroepwarnsborn.nl, maar men kan ook rechtstreeks contact opnemen met de trainer van de loopcursussen: Albert Stoter, tel. (06) 54635988 of e-mail albert@loopgroepwarnsborn.nl