Afbeelding
Foto:

Zeldzaam Mooi Markt Sonsbeekpark Arnhem

zondag 24 september 2023 11:00 tot 18:00

ARNHEM - Er is zondag 24 september weer een Zeldzaam Mooi Markt in het Sonsbeekpark in Arnhem. Een markt met ‘zeldzaam mooie producten’ van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht. Publiek is welkom van 11.00 tot 18.00 uur. Vrij entree. 

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt hij voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud.

Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

Locatie