Afbeelding
Foto:

Natuurexcursie Meinerswijk: Kriebelbeestjes

zondag 24 september 2023 10:00 tot 12:00

ARNHEM - De kinderen van het KinderWijkTeam en de Scharrelkids van IVN Arnhem staan zondag 24 september vroeg op de parkeerplaats bij de Pannenkoekboerderij De Steenen Camer om op insectenjacht te gaan.

Van 10.00 tot 12.00 uur bezoeken zij het natuurgebied van Meinerswijk om daar op zoek te gaan naar insecten en kleine kriebelbeestjes. Het is de laatste tijd wel erg droog geweest. Zouden er dan nog wel kriebelbeestjes zijn? Natuurlijk wel! Deze kleine diertjes hebben een heel belangrijke functie in ons leven.

Speurneuzen van 6 t/m 14 jaar, ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom. Deelname is gratis. Wel graag aanmelden: via www.hetkinderwijkteam.nl/excursies/ of www.ivn.nl/afdeling/arnhem/natuuractiviteiten/2322/