Duo Freijzer & Maat
Duo Freijzer & Maat Foto: Marije van den Berg

Duo Freijzer & Maat in De Bakermat

zondag 24 september 2023 15:00

ARNHEM - Mariette Freijzer (cello) en Cathelijne Maat (piano), allebei woonachtig in Arnhem, vormen al jarenlang een gouden muzikale combinatie. Zij zijn omschreven ‘als duo dat zowel in samenklank als uitstraling een natuurlijkheid creëert die tot grote diepte weet te raken en je nog lang bijblijft’. Zondag 24 september spelen zij in De Bakermat aan de Izaak Evertslaan 11 in Arnhem twee bijzondere sonates voor cello en piano van Brahms en Shostakovich. Aanvang 15.00 uur.

Beiden volgden een deel van hun opleiding aan het Artez conservatorium in Arnhem, studeerden in Genève respectievelijk Parijs en traden met succes op in diverse kamermuziekseries. Info en tickets (22,00/24,50 euro): https://www.wijkcentrumbakermat.nl/duofreijzermaat/

Locatie