Afbeelding
Foto: Poster A New Brain

Musical A New Brain

zaterdag 23 september 2023 20:00

ARNHEM - Stichting T.O.P Arnhem presenteert een nieuw meesterwerk: musical A New Brain. Te zien op 22, 23 24, 29 en 30 september en en 1 oktober in Theater de Leeuw aan het Leeuwensteinplein 1 in Arnhem. Onder begeleiding van een artistiek team bundelen 15 spelers hun krachten om deze productie te brengen, begeleid door een negenkoppige live band.

In een emotioneel geladen verhaal wordt het publiek meegevoerd naar de wondere wereld van Gordon, een creatieve geest met een onverwacht en levensveranderend voorval. Wanneer een ongelukkige ontmoeting met een bord pasta resulteert in een spoedbezoek aan het ziekenhuis, ontdekken artsen al snel een onverwachte kink in de kabel van Gordon’s brein, waardoor een operatie onvermijdelijk wordt. Terwijl Gordon zijn innerlijke gevecht levert op de operatietafel, ontvouwt zich een ontroerend verhaal over liefde, vriendschap en menselijke veerkracht.

A New Brain laat het publiek kennis maken met een kleurrijk ensemble van personages die elk op hun eigen manier betrokken zijn bij Gordon’s reis. Zijn bezorgde, maar liefdevolle moeder, zijn excentrieke vriendenkring en zijn neurotische vriendin. Allen verlangen naar zijn aandacht en strijden om een plekje in zijn gedachten. Terwijl de grenzen tussen realiteit en koortsdromen vervagen, worden toeschouwers meegesleept in een betoverend landschap vol muzieknoten, kikkers en zeilboten.

Stichting T.O.P Arnhem nodigt u uit ‘om deel te nemen aan deze onvergetelijke reis door de diepten van de menselijke geest en de kracht van liefde en vriendschap. Bereid u voor op een theatrale traktatie vol muzikale pracht, emotionele opwinding en artistieke perfectie’.

Voor meer informatie over kaartverkoop en voorstellingstijden: tickets.devloer.nu

Locatie