Bewoners drinken samen koffie.
Bewoners drinken samen koffie. Foto: Marc Pluim Fotografie.

Innoforte opent deuren tijdens Burendag

zaterdag 23 september 2023 11:00 tot 15:00

ARNHEM/VELP - Tijdens Burendag op zaterdag 23 september opent Innoforte op twee locaties haar deuren van 11.00 tot 15.00 uur: Vreedenhoff aan de Esperantolaan 2 in Arnhem (beperkte parkeergelegenheid) en ‘t Jagthuis aann de Hoofdstraat 1 in Velp. Of je nou op zoek bent naar een zorgwoning, in de zorgsector wilt gaan werken, vrijwilligerswerk zoekt, of in de buurt woont en even een kijkje bij Innoforte wil nemen. Iedereen is welkom om onder het genot van een kopje koffie de sfeer te komen proeven 

Maak kennis met Innoforte. Wat doet zij voor haar bewoners? Wat gebeurt er allemaal in Vreedenhoff en ‘t Jagthuis en welke activiteiten zijn er? Innoforte beantwoordt graag vragen over de zorg die zij leveren. Denk hierbij niet alleen aan reguliere zorg, maar ook aan vaktherapie en dagbesteding. Ook vertellen ze je graag meer over de Wet zorg en dwang en hun open deuren beleid. Ben je daarnaast benieuwd hoe het is om te werken bij Innoforte? Tijdens de open dag vertellen ze je graag over hun leer-werktrajecten, openstaande vacatures en vrijwilligerswerk.

www.facebook.com/Innoforte

Locatie