YIMBY Oogstfeest op Burendag 2023
YIMBY Oogstfeest op Burendag 2023 Foto: Getekend door Estelle Boelsma

YIMBY Oogsfeest op Hoeve Klein Mariëndaal

vrijdag 22 september 2023 16:00

ARNHEM - Op Hoeve Klein Mariëndaal aan de Diependalseweg 4 in Arnhem heeft vrijdag 22 september vanaf 16.00 uur het tiende YIMBY Oogstfeest plaats. 

De letters YIMBY! staan voor YES-IN-MY-BACK-YARD! oftewel JA! In Mijn Achtertuin. In 2013 is het groene initiatief YIMBY Arnhem gestart met het maken van YIMBY moestuinbakken door Hoeve Klein Mariëndaal. In tien jaar zijn honderden YIMBY’s verkocht aan burgers in de stad Arnhem en omgeving en hebben honderden cursisten de starterscursus Biologisch Tuinieren in de Stad gevolgd. In tien jaar tijd is het YIMBY Oogstfeest op burendag gegroeid naar een ontmoetingsdag van leuke buren en groene vrienden van Hoeve Klein Mariëndaal in Arnhem.  

www.hoevekleinmariendaal.nl

Locatie