Afbeelding
Foto: Rozenkruis

Thema-ochtend bij Gouden Rozenkruis: ‘Leven vanuit eenheid’

vrijdag 22 september 2023 10:00

ARNHEM - Op vrijdagmorgen 22 september gaan de aanwezigen in het Rozenkruisbibliotheekje aan de Velperweg 58 in Arnhem met elkaar in gesprek over het thema ‘leven vanuit eenheid’.

“Als mens ben je veel meer dan een complex biologisch organisme met intelligentie. Je bent ook veel meer dan een psychologisch individu met persoonlijke gedachten, gevoelens en wilswerkingen. In diepste wezen ben je puur bewustzijn. In diepste wezen ben je ziel, een potentiële levende verbinding tussen de eenheid en de veelheid, tussen het eeuwige en het tijdelijke. Die verbinding ervaren is een onnoemlijke vreugde. Laten we samen dit thema gaan uitdiepen.” 

Aanvang 10.00 uur, inloop vanaf 09.30 uur. Toegang gratis. aanmelden: arnhem@rozenkruis.nl

Locatie